Mijn leukste actie!

In April heb ik mijn drie andere klasgenoten een schoolfeest georganiseerd. Het geld wat we daarmee ophaalde was bestemd voor Uganda. Het was een hele happening en het was super leuk om te organiseren. Het komt veel bij kijken. Uiteindelijk hebben we ongeveer 300 euro opgehaald en daar zijn we heel blij mee. Wat ik zelf ook nog een hele leuke actie vond was lootjes verkopen op de open dag van mijn school. En de prijzen die ik had voor de lootjes heb ik gesponsord gekregen van verschillende restaurants. Leuk om te zien dat andere ook mee willen helpen!

Hier een foto van het feest! dit zijn de organisatoren:

More contributions of WorldSupporter author: Marlenevanoverbeek
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Altijd goed om inzamel acties

Altijd goed om inzamel acties te zien! Leuk dat de restaurants mee hielpen.

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1