Hoe nou verder?

Ja dan is het gewoon al een half jaar geleden dat ik terug kwam uit Uganda. Zo blij dat ik weer normaal op mijn wc kon zitten! En nu is het al weer bijna Kerst. Zo onwerkelijk. We hebben er een half jaar tegen aan gehikt en toen was het zo ver. Ik kijk terug op zulke mooie herinneringen uit Uganda. Maar hoe blijf ik nou denken aan Uganda? Zeker door de foto's die ik iedereen ook wil laten zien. Maar ook zeker blijf ik het herinneren omdat ik weet dat mijn school meerdere van deze reizen wilt gaan organiseren en ik zou daar heel graag bij willen helpen. Tijdens de presentatie vroegen ze ook zou elke groep naar Uganda kunnen? Ik zei gelijk nee, je moet een hechte groep hebben die op elkaar kan bouwen. Anders wordt het niks. Misschien wil ik wel trainingen gaan geven en mijn ervaring delen met mensen die dezelfde reis wil gaan maken!

More contributions of WorldSupporter author: Marlenevanoverbeek
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]