Presentatie voor andere over Uganda

Ik ben dit jaar Uitblinker geworden van mijn oude mbo school ROC Rivor. Daarom was ik alt uitblinker gevraagd om iets over mijn ervaring in Uganda te vertellen. Dit wou ik maar al te graag doen! Daar stond ik dus voor ongeveer 150 man die ik niet ken te vertellen over Uganda. Het was een verhaal vanuit mijn hart en ik wou andere laten zien hoe het zou zijn geweest als ze mee waren gegaan. Ik heb een filmpje laten zien van de wereldsupporter avond en die paste goed bij mijn verhaal. Het filmpje krijg ik nog van mijn lerares maar hier een blog van de bestuursvoorzitter over een gedeelte van mijn presentatie. Ik beloof dat het filmpje nog online komt!

http://www.robfranken.com/herfst-in-rivierenland/

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Marlenevanoverbeek
Comments, Compliments & Kudos

Cool, wil het filmpje graag

Cool, wil het filmpje graag zien! =)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
435 1