De Floriade

Gisteren ben ik een dagje naar de Floriade geweest! Erg mooi en leuk om te doen. Er wordt veel gedaan daar rondom het thema duurzaamheid. Vooral het optreden aan het einde van de dag heeft veel indruk op me gemaakt. Er was een voorstelling met dans, zang en acrobatiek, gedaan door kinderen uit sloppenwijken. Goh, wat konden die mooi dansen en wat een enthousiasme kwam daarvan af. Je kon zichtbaar zien dat ze genoten van hetgeen ze mee bezig waren! Verder helpt de Floriade je bewust te maken van de wereld om je heen. Erg inspirerend!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of marjoleinbos
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.