WorldSupporter Magazine of marjoleinbos

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mijn meest inspirerende vakantie tot nu toe was de wereld jamboree in Engeland, in 2006. Hierbij komen 40.000 scouts van over de hele wereld bij elkaar.
Hier lijkt het voor even mogelijk om vrede te sluiten over de hele wereld, ondanks de ontzettende verschillen. Hier loopt iedereen door elkaar, arm of rijk en blank of zwart. Onderscheid is hier een onbekend verschijnsel. Ook mijn reis door Thailand in december 2011 en januari 2012 is erg bijzonder geweest. Hier deden we excursies met de plaatselijke bevolking. Op die manier waren zij van inkomen verzekerd. Ook aten we een heel aantal keren bij de lokale thaise bevolking.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd ben ik leiding bij scoutinggroep Hertog van Gelre, waar ik jongens van 11 tot 15 jaar oud leiding geef. Hier haal ik veel voldoening uit. Ook ben ik acrobatiek trainster.
Hierbij geef ik training aan een groep kinderen tussen de 5 en de 13 jaar oud. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken. Momenteel lees ik het boek Helden van Zuid Afrika. Ontzettend mooi voor iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij Afrika!
Learn & Develop: 
Momenteel ben ik bezig met de HBO opleiding verpleegkunde. Hierna wil ik nog doorgaan met gezondheidswetenschappen, mogelijk in de richting volksgezondheid in internationale context.
Om me hierin te verdiepen ben ik momenteel bezig me in te lezen in boeken die die opleiding gebruikt.
Help & Change: 
In mijn vrije tijd ben ik leiding bij de scouting waar ik jongens van 11 tot en met 15 jaar draai.
Met deze jongens bespreek ik soms over 'problemen' van de wereld en vertel ik dingen over de jamboree of mijn aankomende reis naar Oeganda. Daarnaast ben ik vaste donateur van Unicef en ben ik momenteel druk bezig geld op te halen voor Be More, de organisatie waarmee ik komende zomer naar Oeganda vertrek.
Work & Initiate: 
Ik heb een bijbaantje in de gehandicapten zorg. Collega's vertel ik regelmatig dingen over mijn aankomende reis naar Afrika. Naast werken binnen de zorg geef ik nog bijles in Wiskunde.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters