Cake en sponsorgeld

De laatste paar weken ben ik druk bezig geld in te zamelen voor Chedra, de organisatie waar ik komende zomer vrijwilligerswerk voor ga doen.
Het begon ongeveer 2 maanden geleden. Ik ben om tafel gegaan met onze voorzitter bij de scouting om met hem te overleggen op welke manier ik de scouting bij mijn reis kon betrekken. Hij gaf aan dat Chedra kon worden opgenomen als sponsordoel voor onze jaarlijkse open dag bij Koninginnedag. Nadat dit was goedgekeurd ben ik aan de slag gegaan. Ik ben een cake verkoop gestart, welke ik ook verkoop onder vrienden, familie, buren en de sportvereniging.

Zondag 29 april ben ik samen met mijn vriendin en tevens reismaatje voor Oeganda aan de slag gegaan cakes te bakken. Na een uurtje of 5 hadden we veertig cakes bij elkaar.

Afgelopen maandag was het zo ver, Koninginnedag! Vroeg op de dag vertrok ik richting scouting om mijn stand op te bouwen. Mijn vriendin, met wie ik samen naar Oeganda ga, was ook van de partij om te helpen. Hier hebben we kinderen Afrikaanse maskers laten maken, zeepslingers laten rijgen en verkochten we de cakes aan mijn mede leiding en bestuursleden. Ook hadden we wat extra cakes gebakken. Al met al hebben we vandaag een mooie € 500 opgehaald voor Chedra!!

More contributions of WorldSupporter author: marjoleinbos
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]