Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik vind reizen een van de mooiste dingen die er zijn. Ik vind het geweldig om nieuwe dingen te ontdekken, daar van te leren, en die kennis weer ergens anders te kunnen gebruiken.
Ik ben in veel Europese landen geweest, maar ook in India en China, elk twee keer. Met mijn wereldsupporter idee hoop ik nog een keer naar China te kunnen om dit te kunnen uitvoeren.
Experience & Leisure: 
Muziek. Ik ben slagwerker en heb gespeeld in een harmonie-orkest en een popband, waarmee we twee CD’s gemaakt hebben, en een clip: http://www.youtube.com/watch?v=KdLEdRtiVTQ.
Nu speel ik in een slagwerkgroep. Door dit alles ben ik in veel muziekstijlen en –culturen thuis. Zeilen. Ik zeil veel op de Vinkeveense Plassen en heb daar veel plezier in. Zeilen is natuurlijk een hele schone hobby, omdat de echte zeilers natuurlijk alleen zeilen op boten zonder motor. :) Reizen. Ik hou erg van reizen, maar daar kan je meer over lezen onder het kopje: Vakantie. Gamen. Ik game veel online, en daardoor kom ik veel in contact met mensen uit verschillende landen/culturen. Ik skype dan met ze, en praat heel veel. Ik leer hierdoor veel over de Engelse taal (want dat is wat ik dan met die mensen praat) en ook over hun cultuur. Ik vind gamen ook een manier om me even te ontspannen en de zorgen van het huiswerk en de toetsen van school van me af te laten glijden.
Learn & Develop: 
Ik zit op de internationale school in Hilversum en daar heb ik ontdekt dat door de grote diversiteit aan culturen en nationaliteiten er helemaal geen neiging is om te discrimineren.
Zo moet een betere wereld er in mijn ogen uit zien. Je bent nooit beter dan een ander, je kunt dingen hooguit beter doen dan een ander. Via school ben ik in aanraking gekomen met TEDxYouth. Ik ben de afgelopen drie jaar op de TEDxYouth day in Amsterdam geweest. Twee jaar geleden heb ik ook mee gedaan aan de opname van het lied We Will Change Everything: http://www.youtube.com/watch?v=3M_FaoKxvFA. TEDxYouth is een heel inspirerende dag waarop je al je ideeën en plannen kunt vertellen en bespreken met leeftijdsgenoten uit verschillende culturen.
Help & Change: 
Mijn mooiste ervaringen liggen vaak bij het zeilen.
Ik gun het iedereen om te ervaren hoe het voelt om in een zeilboot met volle vaart over de plas te suizen met wind door je haren en het water overal spattend om je heen. En dat alles op de natuur. Met de juiste techniek en de juiste windkracht kan je bijna overal waar water is komen met een zeilboot. Gewoonweg geweldig.
Work & Initiate: 
-

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content