Filmpje af

Inmiddels heb ik de video over Huiling, de dagopvang voor verstandelijk gehandicapten in Beijing, helemaal afgemaakt. Als laatste heb ik de Chinese vertaling in het filmpje gezet. Hij staat op YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=S3eIs9wtAaE). De dagopvang kan deze film nu gaan gebruiken voor voorlichting en fondsenwerving. Mijn bijdrage aan Huiling duurt zo dus veel langer dan de paar weken die ik daar zelf ben geweest.

Het editen van de film was een hele uitdaging. Ik had meer dan 2 uur filmmateriaal en daar heb ik nu een film van minder dan 5 minuten van gemaakt. Ik heb erg veel weg moeten laten, daarom moest ik heel goed nadenken wat nou echt belangrijk was om in de film op te nemen. Ik heb ook veel moeten inkorten, maar ik hoop dat het daardoor juist een korte en krachtige boodschap is geworden, die bij de kijkers blijft hangen.

Groetjes,
Mente

Follow the author: Mente
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Editen is een leuke, maar

Editen is een leuke, maar tijdrovende baan. Filmpje ziet er heel goed uit!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1