WorldSupporter Magazine of Laura
Image
Travel & Move: 
In Barcelona hadden we niet heel lang de tijd om alles te bezichtigen, maar in plaats van een toeristische bus hebben we een metrokaart gekocht om overal heen te gaan.
Af en toe kwamen we niet helemaal op de plek uit waar we moesten zijn, maar daardoor kwamen we bijvoorbeeld wel in een klein restaurantje waar de Spanjaarden tijdens hun siesta allemaal dezelfde lunch konden kopen. Ook wij hebben toen een heel gezellige lunch gehad!
Experience & Leisure: 
Ik hou heel erg van koken en lekker eten, dus ik zie erg uit naar het maandelijkse KIDSrestaurant bij het project waar ik ga helpen. Misschien gaan ze dit wel 2x per maand doen!
Alweer een poosje geleden ben ik voor het eerst naar een salsafeest geweest, wat een beleving was dat zeg! Hopelijk leer ik de salsapasjes wat beter als ik over 3 maanden lessen kan volgen bij de echte latino's. Ik vind sporten namelijk ook leuk en zelf heb ik ook een tijd gestijldanst.
Learn & Develop: 
Afgelopen juni heb ik mijn VWO afgerond, en volgend schooljaar wil ik graag beginnen aan een studie.
In de tussentijd (nu dus) ben ik eerst heel hard aan het werk in Nederland om geld bij elkaar te sparen voor mijn reis naar Latijns-Amerika om vrijwilligerswerk te gaan doen en misschien nog te gaan reizen.
Help & Change: 
Toen ik een jaar of 10 was heb ik meegedaan met de actie 'a pen for a friend' van Unicef.
Hierdoor kreeg ik toen steeds het Kids United blad thuisgestuurd, en heb ik toentertijd ook mijn spreekbeurt over Unicef gehouden. Tegenwoordig ben ik niet meer zo actief bij de vele organisaties die er zijn, maar dat ga ik goedmaken door in januari vrijwilligerswerk te gaan doen in Guatemala via TessUnlimited! Net als vele anderen koop ook ik te veel fairtrade kleding en chocola, haha.
Work & Initiate: 
Om geld bij elkaar te sparen voor het project werk ik bij de bakker in een supermarkt, waar we ook biologische en eerlijke broden verkopen.
My Latest Activity
TESS Unlimited documentaire

Deze YouTube video heb ik aan veel mensen laten zien. Iedereen vond het een heftig filmpje! Het geeft een goede indruk van het mooie werk wat in Guatemala verzet wordt.

Wereldsupporter Song

Omdat mijn vrijwilligersproject in Antigua was, is het heel leuk om de stad weer even terug te zien! En dan ook nog zo'n vrolijk liedje op de achtergrond... Heel tof, en heel toepasselijk: sommige Guatemalteken vinden zichzelf 'pobre pero feliz', oftewel: arm maar gelukkig.