Adios San Gaspar!

Dit was mijn laatste week in het Educatief Centrum. Een week vol laatste dingen: laatste keer KIDSrestaurant, laatste keer les aan alle groepen, etc. Van groep D heb ik een ontzettend lief afscheidskaartje gekregen en van groep A tekeningen. En natuurlijk van alle kinderen een dikke knuffel. Nu ben ik nog in het centrum (het is hier nu vrijdagavond), want er was vandaag restaurant.
Er ging zelfs een meisje huilen toen ik wegging... Toen moest ik ook wel even slikken hoor.
Ik ga het ontzettend missen, maar ik kijk er ook wel naar uit om nu twee maanden te gaan reizen. Misschien dat ik na Belize nog een paar daagjes terug kan naar Antigua, en dan ga ik zeker even terug om te kijken hoe alles gaat!
Gisteren ben ik trouwens meegeweest naar een hazenlipcontrole in San Marcos. Er kwamen kindjes die al geopereerd waren maar de meesten moesten nog geopereerd worden. De kinderen worden dan gewogen en krijgen vitamines mee, en de meesten worden geopereerd in de operatieweek in mei. Ik weet zeker dat de lippen er na de operaties allemaal prachtig uitzien.
Doei San Gaspar, doei gastgezin, doei centrum, doei vrijwilligers, doei leraren, doei alice, tessa, yeyson en carolina, nos vemos mas tarde!
Gracias por todos, ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad!

More contributions of WorldSupporter author: Laura
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]