It's been a while...

Nadat ik de afgelopen tijd niet veel meer van me heb laten horen (reizen, terugkomen in nederland, studiedingen regelen, kennismakingsweken en -weekenden, bijbaantje zoeken, etc) is hier eindelijk weer eens een teken van leven van mij. Het gaat goed met me, universiteit is wel echt heel erg druk en moeilijk en anders dan wat ik gewend was na de middelbare school, en misschien merk je het toch wel dat ik er een jaartje tussenuit ben geweest. Met de mensen die ik heb ontmoet en die ik op facebook heb, heb ik nog contact! Al merk je wel dat het in het begin superveel is, en het langzaamaan minder begint te worden. Maar misschien komt het dan op een punt waar het stabiel blijft. Mijn familie was natuurlijk heel erg benieuwd naar al mijn verhalen en ervaringen, en om ze een beetje een indruk te geven van het eten in Guatemala heb ik voor ze gekookt! Arroz blanco con frijoles, pollo, nachos, guacamole y pico de gallo. Helaas ben ik vergeten om er foto's van te maken, toen ik het gerecht op tafel zette heb ik nog snel even een foto gemaakt met mijn telefoon. Wat ik heb gemaakt is niet zo moeilijk, het meeste eet je zonder het verder te bewerken en guacamole en pico de gallo (tomatensalsa met ui en koriander) zijn beide niet heel moeilijk te maken. Misschien ga ik me over een tijdje nog wagen aan pepían, een soort soep. De meting die je moet invullen als je terug bent heb ik ingevuld, en ik heb hem ook aan zes mensen verstuurd. Van drie van hen weet ik dat ze het ingevuld hebben, want dat hebben ze tegen mij gezegd. Maar van de andere drie heb ik geen idee. Krijg je bericht als iedereen het ingevuld heeft? Of hoe kom je hierachter? Ik moet nog steeds mijn lessen die ik voor het centro educativo had gemaakt vertalen naar het Nederlands, maar op dit moment heb ik het gewoon zo druk, druk, druk, dat ik daar pas over een tijdje aan kan beginnen. Stichting Muses heeft ook nog terugkomdagen maar zelfs daar heb ik me nog niet voor ingeschreven, want het rooster verandert elke periode en ik heb geen flauw idee wanneer ik tentamens heb. Ik ga nu maar eens beginnen aan een module artikelen opzoeken, tot snel!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Vraag over metingen

Hoi Laura,
We krijgen heel erg trek van deze blog van jou! :-) In je blog staat een vraag over de metingen. Hier even een korte uitleg hoe het werkt:

  • Na thuiskomst ontvang je een e-mail met de stappen die je volgt om in aanmerking te komen voor de toelage.

  • Als je alles hebt gedaan dan geef je het Wereldsupporter team een seintje dat je alles in orde is om je eerste toelage te ontvangen.

  • Het Wereldsupporter team checkt of alle stappen in orde zijn. Dus ook hoeveel feedback formulieren er al binnen zijn.

  • Mochten er zaken zoals feedback formulieren ontbreken dan mailen we jou. In de mail noemen wij het aantal formulieren en de e-mailadressen waar we formulieren van hebben ontvangen, zodat jij weet wie het formulier nog heeft ingevuld.

  • Als alles in orde is krijg je een bevestiging en wordt je eerste toelage naar je overgemaakt.

Het is aan te raden om zelf even bij de 6 personen in je omgeving te checken of zij het formulieren hebben verstuurd voor je ons het seintje geeft dat alles in orde is.

Hopelijk is alles zo duidelijk!

Veel succes en vriendelijke groet,

Het Wereldsupporter team

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Laura
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
4 1
Selected Categories