WorldSupporter Magazine of larissanagtegaal

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Nadat ik nu in drie verschillende landen, Sri Lanka, Kenia en Tanzania, vrijwilligerswerk heb gedaan, en ook allemaal zo verschillend, heb ik zeker bepaalde dingen leren beseffen.
In Sri Lanka maakte ik de meisjes en jongetjes uit weeshuizen blij met de kleinste dingen, bellen blazen, met ze spelen, noem maar op waardoor je alles wat je zelf hebt heel erg gaat waarderen. En zo ook door wat ik in Afrika heb gedaan maar op een heel andere manier. Hier bouwde ik een huis en maakte ik meubels voor in hun 'school'. Als je merkt hoe blij ze daarmee zijn en bedenkt dat dat hier in Nederland allemaal zo vanzelfsprekend is, denk je nog wel eens twee keer na voordat je iets doet of koopt.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd hou ik er veel van om te zoeken naar allerlei verschillende mooie landen met bijzondere culturen die ik ooit eens zou willen bezoeken en waar ik misschien iets voor zou kunnen betek
enen, al zijn het maar kleine dingen. Ook ben ik enorm geboeid door films waarin verschillende culturen naar voren komen, maar ook natuurfilms, -documentaires en -programma's vind ik mooi om te zien.
Learn & Develop: 
Op mijn middelbare school hebben we twee keer een sponsorloop gehouden voor het goede doel en nadat ik hier was geslaagd ben ik nog een keer terug gekomen naar een reünie en tegelijkertijd een informa
tie avond voor de zesde klassers die nu hun studie moesten kiezen. Hier heb ik heel wat informatie kunnen verstrekken over vrijwilligerswerk in het buitenland, en ik heb veel enthousiaste reacties gekregen van leerlingen die er ook aan dachten om dit te gaan doen.
Help & Change: 
Elke maand stort ik een bedrag aan het WNF.
In Sri Lanka, Kenia en Tanzania heb ik zelf vrijwilligerswerk gedaan voor in totaal 4 maanden en toen ik hier vertrok heb ik heel wat voor hun bruikbare spullen achter kunnen laten. Ik heb mijn mailadres beschikbaar gesteld voor toekomstige vrijwilligers van Travel Active die mij op deze manier persoonlijk vragen kunnen stellen, waarmee ik ze goed advies kan geven voor hun reis waardoor ze zich optimaal voor kunnen bereiden op wat ze te wachten staat.
Work & Initiate: 
Op mijn werk in de supermarkt verkopen we steeds meer fair-trade producten en deze koop ik ook regelmatig.
Met name mijn bijzondere verhaal over mijn vrijwilligerswerk heeft me hier een plek opgeleverd en ik kan mijn verhaal nog steeds veel kwijt. Ook hebben wij regelmatig acties in de winkel die bijdragen aan een betere wereld zoals nu een goede actie, waarmee zo 'kerstdiners' gedoneerd kunnen worden aan anderen. (Jumbo)

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content