Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ben 3 keer op een grote reis geweest met mijn ouders (Australie, Amerika en Zuid - Afrika). Daardoor ben ik geinspireerd geraakt om andere mensen en culturen te leren kennen.
Ik grijp nu de kans om zelf door mijn vrijwillegerswerk in Zuid - Afrika vanuit mijn beroep (Verpleegkundige) de mens en de cultuur nog beter te leren kennen en mijn kennis er achter te laten.
Experience & Leisure: 
Normaal heb ik geen bijzondere dingen op dit gebied, maar nu ik voor deze reis heb gekozen ben ik mij aan het inlezen en probeer ik donaties te verkrijgen.
Learn & Develop: 
Op mijn middelbare school ben ik 3 jaar lang betrokken geweest bij het organiseren van een kerstmarkt ten behoeve van verschillende goede doelen.
Tijdens mijn mbo opleiding tot verpleegkundige heb ik meegedaan aan een 24 - uurs evenement Samenloop voor Hoop. Daar was ik als vrijwilliger om mensen te ondersteunen en als EHBO'er.
Help & Change: 
Samen met mijn ouders ben ik vaste donateur voor unicef. Daarnaast heb ik voor een vriendin die ook vrijwilligerswerk heeft gedaan in Kameroen een blog gevolgd en mensen daarop gewezen.
Work & Initiate: 
Met mijn bijbaan bij een organistatie voor mensen met een verstandelijke beperking, heb ik een PLUIM gehad ik die gedoneerd heb aan een goed doel.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content