Image
WorldSupporter profile of KyraH
Image
Travel & Move: 
Ik ben 3 keer op een grote reis geweest met mijn ouders (Australie, Amerika en Zuid - Afrika). Daardoor ben ik geinspireerd geraakt om andere mensen en culturen te leren kennen.
Ik grijp nu de kans om zelf door mijn vrijwillegerswerk in Zuid - Afrika vanuit mijn beroep (Verpleegkundige) de mens en de cultuur nog beter te leren kennen en mijn kennis er achter te laten.
Experience & Leisure: 
Normaal heb ik geen bijzondere dingen op dit gebied, maar nu ik voor deze reis heb gekozen ben ik mij aan het inlezen en probeer ik donaties te verkrijgen.
Learn & Develop: 
Op mijn middelbare school ben ik 3 jaar lang betrokken geweest bij het organiseren van een kerstmarkt ten behoeve van verschillende goede doelen.
Tijdens mijn mbo opleiding tot verpleegkundige heb ik meegedaan aan een 24 - uurs evenement Samenloop voor Hoop. Daar was ik als vrijwilliger om mensen te ondersteunen en als EHBO'er.
Help & Change: 
Samen met mijn ouders ben ik vaste donateur voor unicef. Daarnaast heb ik voor een vriendin die ook vrijwilligerswerk heeft gedaan in Kameroen een blog gevolgd en mensen daarop gewezen.
Work & Initiate: 
Met mijn bijbaan bij een organistatie voor mensen met een verstandelijke beperking, heb ik een PLUIM gehad ik die gedoneerd heb aan een goed doel.
My Latest Activity
Zuid Afrika week 8

 Zuid – Afrika Week 8. Hallo lieve mensen, Het is alweer de laatste week die is aangebroken voor ons helaas. Ik denk dat het voor de ouders heel fijn is dat we weer terug komen, alleen vinden wij het alleen maar jammer. Maar goed daar hebben we het nu nog niet over. Eerst is deze week wee...