WorldSupporter Magazine of Judith Teunissen

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Tot nu toe heb ik op gebied van reizen weinig ervaringen gehad waarvan ik vind dat deze een echte wereldbijdrage zijn geweest.
Maar ik hoop dat ik mijn reiservaringen die ik heb opgedaan tijdens reizen in Europa en in Hong Kong op een manier kan gebruiken waardoor mijn reis en verblijf in China een mooie wereldbijdrage zal worden.
Experience & Leisure: 
Ik ga graag naar biologische restaurantjes en koffiezaakjes in mijn vrije tijd. Ik heb een voorliefde voor biologische koffie en Tony’s Chocolonely chocola.
Verder luister ik graag naar muziek als Putumayo World Music en Susheela Raman ter ontspanning, houd ik erg van bollywooddansen, Chinese waaierdansen en hoepeldansen. Het museum van Volkenkunde en het Sieboldhuis zijn mijn favoriete musea in mijn woonplaats Leiden, waar ik elke keer als en een nieuwe tentoonstelling is met betrekking tot Azië heenga.
Learn & Develop: 
Op de middelbare school heb ik wel eens taart en koekjes gebakken voor de organisatie Orange babies, een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika
te helpen. Verder heb ik gedurende mijn studie bij de Studentenvereniging Internationale Betrekkingen (SIB) in Leiden activiteiten rondom duurzaam consumeren georganiseerd, zoals lezingen. Ook heb ik samen met studentenvereniging Ekklessia in Leiden eens een avond voor vluchtelingen georganiseerd, waarbij we met zijn allen gingen koken en veel ervaringen werden uitgewisseld.
Help & Change: 
Eerlijk gezegd heb ik nog geen ervaring met het doen van vrijwilligerswerk of ontwikkelingswerk.
Ik heb enkel bij de Studentenvereniging Internationale Betrekkingen (SIB) in Leiden activiteiten rondom duurzaam consumeren georganiseerd, zoals lezingen. In de toekomst wil ik echter zeker proberen een succesvolle bijdrage te leveren aan ontwikkelingssamenwerkingsprojecten, vooral tussen China en Nederland. Ik ben er namelijk tijdens mijn studie, Talen en culturen van China, achter gekomen dat hoewel de economie van China gestaag groeit, er nog veel hulp nodig is ten behoeve van de minder welvarende lagen van de bevolking. Hier wil ik mij dan ook tijdens mijn stage of maanden vrijwilligerswerk in China graag voor gaan inzetten. Zo wil ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie gebruiken om op een positieve manier verschil te maken in het leven van iemand anders die dit nodig heeft. Dit is al sinds ik klein was mijn droom.
Work & Initiate: 
Ik heb ruim twee jaar in de biologische lunchroom Bagels en Beans Leiden gewerkt, daarna een jaar bij de biologische take-away zaak Shakies op het station en later een jaar in een biologisch restauran
t Fresh ’n Fast. Ik heb bewust gekozen te werken voor deze biologische zaken omdat ik vind dat er te veel wordt weggegooid in horecagelegenheden. Het weggooien van voedsel en verpakkingen is niet nodig en vaak slecht voor mens en dier, hier wil ik niet aan meewerken.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

My Latest Events

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content