Actief blijven als wereldsupporter na je stage/vrijwilligersperiode

Als Wereldsupporter kun je ook na je stagetijd of vrijwilligerswerk periode op verschillende manieren toch bijdragen aan een betere wereld. Daarom ben ik afgelopen vrijdag, 24 januari, aanwezig geweest op een informatiebijeenkomst voor (toekomstige) ouders die op adoptiereis * willen naar China. Tijdens deze bijeenkomst heb ik meer verteld over de verschillende diensten en programma’s die China Inside biedt, voor jong en oud! Het was superleuk om te doen, zeker omdat ik zelf van dichtbij heb meegemaakt hoe leuk een adoptiereis in een vreemd land als China kan zijn met juiste, persoonlijke begeleiding.

Ik was hier aanwezig omdat China Inside, het bedrijf in Beijing waarbij ik afgelopen zomer stage gelopen heb, samenwerkt met verschillende Nederlandse reisbureaus, Lotus tours en travel. (httppublicpublic://blog/meiling_foto_2_0.jpgblog/meiling_foto_0.jpgwww.lotustours.nl). Dit reisbureau is gespecialiseerd adoptiereizen.

Adoptiereizen zijn mooie, maar vaak ook emotionele ervaringen, voor zowel ouders als adoptiekinderen! Daarom komen ouders in Nederland die op adoptiereis naar China willen, vaak via Lotus travel bij China Inside terecht.
Dit komt omdat de deskundige begeleiding van China Inside ervoor zorgt dat taal- en cultuur barrières tijdens een adoptiereis naar Beijing geen belemmering meer vormen om de reis voor iedereen ontspannen en interessant te maken.
Zo zorgt China Inside voor het samenstellen en begeleiden van leuke programma’s, voor ouders én hun kinderen. Hierbij staat dan niet alleen leren en genieten van de Chinese cultuur centraal, maar vooral ook genieten van elkaar als gezin. Daarnaast kan China Inside helpen bij het boeken van hotels en bij andere praktische zaken als het regelen van geschikt vervoer van gezinnen. Dit is nog maar een greep uit het aanbod van diensten die China Inside aan mensen die op adoptiereis willen naar China biedt.

China Inside biedt dus de juiste, persoonlijke begeleiding die nodig is bij adoptiereizen. (zie voor meer informatie over China Inside ook httpspublicpublic://blog/meiling_foto_2_0.jpgblog/meiling_foto_0.jpgwww.joho.org/nl/organisatie/china-inside en www.china-inside.com. )

  • = ‘Adoptiereis’: Wanneer ouders ervoor gekozen hebben een kindje uit bijvoorbeeld China te adopteren en naar China willen om het kindje te halen, willen zij op ‘adoptiereis’. Ook zijn er veel ouders die met een adoptiekind uit China terug willen naar het land om hun kind het land te laten zien waar zij zijn geboren. Ook deze reizen heten ‘adoptiereizen’.
Image
Follow the author: Judith Teunissen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Supporting content
Actief blijven als wereldsupporter na je stage/vrijwilligersperiode
More contributions of WorldSupporter author: Judith Teunissen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

De presentatie was erg

De presentatie was erg gezellig! Heb m'n foto's doorgestuurd aan m'n oud collega's van JoHo!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1