Chinese nieuwjaars gezelligheid!

Wil je dit jaar wel je goede voornemens waarmaken? Wil jij graag iets doen voor een ander? Houd je wel van gezelligheid, vreemde Chinese zoetigheid en inspirerende ontmoetingen? Toe aan een VRIJ – MI- BO mét inhoud, waarbij je lekker kunt bijpraten over oud en nieuw en kerst? Wil je een combinatie van dit alles? Kom dan Vrijdag 31 januari om 15:30 naar het arsenaal, lokaal 1! (Arsenaalstraat 1, faculteit van Asian studies)!

Deze middag zal ik voor China Inside en in het kader van het Wereldsupporter & MillenniumDoen! programma van JoHo, wat meer vertellen over het vrijwilligersproject dat ik tijdens mijn zomerstage in Beijing, bij het bedrijf China Inside, heb gedaan.

Tijdens deze presentatie krijg je niet alleen de kans om eindelijk die vreemde Chinese koekjes eens te proeven die je nooit durft te kopen in toko’s, maar ook om ervoor te zorgen dat kinderen van migranten in Beijing meer kansen krijgen op een betere toekomst.
In vaak onderbemande en illegale migranten scholen in Beijing krijgen deze kinderen een opleiding en kunnen zij ook gewoon eens lekker spelen. Deze scholen worden gerund door vrijwilligers die hier lessen geven en daarnaast allerlei leuke activiteiten organiseren. Zonder de hulp van vrijwilligers, hebben zij vaak geen enkele mogelijkheid om een opleiding te volgen en een baan te vinden.

Na het uitvoeren van mijn stageopdracht zet China Inside zich nog sterker in voor deze kinderen, door vrijwilligers te vinden en begeleiden die bij deze scholen aan de slag willen.
Wil je meer te weten komen over dit vrijwilligerswerkproject bij China Inside, en bijdragen aan het welzijn van deze kinderen?
Kom dan langs op 31 januari om 15:30!

Stuur een mailtje of een boodschap via Facebook als je komt, dan kan ik een beetje inschatten hoeveel mensen er komen. Mijn e-mail adres is teunissen.judith@gmail.com

Adres:
Arsenaalstraat 1
2311 CT Leiden
Kaart:
httppublic://blog/poster_mcf_2_0.jpgwww.leidenuniv.nl/loc/index.html?lang=nl&loc=7

Groetjes,
Judith

Image
Follow the author: Judith Teunissen
More contributions of WorldSupporter author: Judith Teunissen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Ik heb je post al een paar

Ik heb je post al een paar keer gezien, maar ik moet iedere keer werken... :(
MISSCHIEN.... kan ik iets eerder vrij krijgen van mijn werk als ik die dag wat vroeger begin. Maar ik kan nog niks beloven. =) Wel super leuk initiatief!!!

Ik heb je post al een paar

Ik heb je post al een paar keer gezien, maar ik moet iedere keer werken... :(
MISSCHIEN.... kan ik iets eerder vrij krijgen van mijn werk als ik die dag wat vroeger begin. Maar ik kan nog niks beloven. =) Wel super leuk initiatief!!!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2