Uitnodiging Chinese High Tea! - Verzet naar later dit jaar!

Hoi allemaal!! Helaas moet ik melden dat het evenement voor morgen toch beter kan worden verschoven naar later dit jaar. Gezien het aanmeldingen, zal er worden gezocht naar een beter tijdstip, ik kan moeilijk alle rode bonencakejes in mijn eentje op natuurlijk!

Ik houd jullie op de hoogte!

Uitnodiging Chinese High Tea!

Wil jij iets doen voor een ander? Houd je wel van gezelligheid, vreemde Chinese zoetigheid en inspirerende ontmoetingen? Toe aan een VRIJ – MI- BO (Op een woensdag :P) mét inhoud? Allemaal? Kom dan woensdag 30 oktober om 15:30 naar het arsenaal (Arsenaalstraat 1, faculteit van Asian studies)!

Stuur een mailtje of een boodschap via Facebook als je komt, dan kan ik een beetje inschatten hoeveel mensen er komen. mijn e-mail adres is teunissen.judith@gmail.com

Deze middag zal ik voor China Inside, in het kader van het wereldsupporterprogramma van de JoHo Company, wat meer vertellen over het vrijwilligersproject dat ik tijdens mijn zomerstage in Beijing, bij het bedrijf China Inside, heb opgezet.

Tijdens deze presentatie krijg je niet alleen de kans om eindelijk die vreemde Chinese koekjes eens te proeven die je nooit durft te kopen in toko’s, maar ook om ervoor te zorgen dat kinderen van migranten in Beijing meer kansen krijgen op een betere toekomst.
In vaak onderbemande en illegale migranten scholen in Beijing krijgen deze kinderen een opleiding en kunnen zij ook gewoon eens lekker spelen. Deze scholen worden gerund door vrijwilligers die hier lessen geven en daarnaast allerlei leuke activiteiten organiseren. Zonder de hulp van vrijwilligers, hebben zij vaak geen enkele mogelijkheid om een opleiding te volgen en een baan te vinden.
Na het uitvoeren van mijn stageopdracht zet China Inside zich in voor deze kinderen, door vrijwilligers te vinden en begeleiden die bij deze scholen aan de slag willen.
Wil je meer te weten komen over dit vrijwilligerswerkproject bij China Inside, en bijdragen aan het welzijn van deze kinderen?
Kom dan langs op de Chinese High Tea, 30 oktober om 15:30!

Adres:
Arsenaalstraat 1
2311 CT Leiden
Kaart:
http://www.leidenuniv.nl/loc/index.html?lang=nl&loc=7

Contributions, Comments & Kudos

--

Wat een leuk initiatief!! Helaas eigen studieverplichtingen die dag, maar anders was ik zeker weten een kijkje komen nemen.

Ben namelijk sinds begin september begonnen met het volgen van Chinese Lessen, dus zoiets had ik eigenlijk niet willen missen, volgende keer beter!!

xx

De datum is inmiddels verzet.

De datum is inmiddels verzet.. 30 oktober, wie weet?

Lijkt me leuk, en anders hoop ik tot ziens! Altijd leuk een mede China fan te spreken ;)
xxx

Lijkt me superleuk om bij te

Lijkt me superleuk om bij te wonen. Ik ga proberen langs te komen :)

Hoi Rajeb, leuk als je kan,

Hoi Rajeb, leuk als je kan, weet je al of je langs kunt komen?
Groetjes,
Judith

Wil iedereen die wil

Wil iedereen die wil langskomen morgen voor 15:00 een mailtje sturen naar teunissen.judith@gmail.com? Dan weet ik op hoeveel mensen ik kan rekenen..Bedankt!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Judith Teunissen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3 5
Selected Categories