WorldSupporter Magazine of DianneW

Image

Supporter

My latest activities - My WorldSupporter CV - Notifications of new content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik heb 3 weken door Thailand en Vietnam gereisd. Wat me vooral is bijgebleven was een tour door de bergen rondom Sapa die gegeven werd door een vrouw van een lokale stam.
We hebben ontzettend interessante gesprekken gevoerd en ze heeft me van alles verteld over haar leven daar. Tijdens mijn halfjaar in Budapest heb ik ook mooie gesprekken gevoerd met mensen afkomstig uit veel verschillende landen. Ik vind het mooi om mensen van andere landen te ontmoeten en te leren over andere culturen.
Experience & Leisure: 
Ik woon samen met twee internationale huisgenootjes en heb daar regelmatig interessante gesprekken over culturele verschillen mee gevoerd.
Learn & Develop: 
Mijn eerste kennismaking met vrijwilligerswerk was een klein lokaal project wat ik heb opgezet met studiegenootjes.
Als aanvulling op een project van Humanitas hebben we maandelijks een leerzame maar ook leuke activiteit opgezet voor kinderen in Groningen die leefden in sociale armoede. Op mijn middelbare school heb ik tijdens een benefietactie zelfgemaakte koekjes verkocht voor het goede doel. Daarnaast heb ik een halfjaar in Budapest gestudeerd en daar mensen met heel verschillende internationaliteiten leren kennen.
Help & Change: 
Zeer binnenkort vertrek ik naar Tanzania om daar tenminste 4 weken vrijwilligerswerk te doen. Dit doe ik via de organisatie Vrijwilligwereldwijd, en ik doe mee aan het Ilulan Orphan Program (IOP).
Ik verblijf en ondersteun de werkzaamheden van een weeshuis voor meisjes en zal daarnaast gaan helpen op de scholen. Ik heb mijn plannen vol enthousiasme verteld aan vrienden en kennissen en zelfs al een vriendin geïnspireerd om ook vrijwilligerswerk te gaan doen in de zomer. Tijdens mijn verblijf ben ik van plan een blog bij te houden om de mensen thuis hopelijk ook te kunnen inspireren.
Work & Initiate: 
Op het moment heb ik geen baantje.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer Jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Supporters of Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters