Nog maar 4 dagen!

Komende vrijdag 14 februari zal ik voor 6 weken vertrekken naar Tanzania! De eerste 4 weken verblijf ik in een meisjesweeshuis in Ilula om vrijwilligerswerk te doen, en de laatste 2 weken hoop ik rond te kunnen reizen. Gezien het feit dat ik dit avontuur alleen aan ga en het als de grootste uitdaging van mijn leven tot nu toe beschouw, leek dit me het juiste moment om het bloggen een kans te geven. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerder nooit zo enthousiast was over het moeten schrijven en vooral bijhouden van een blog. Maar naast dat het mij de mogelijkheid biedt om vast te leggen wat ik meemaak en mijn gevoelens en gedachtes op een rijtje te zetten, hoop ik ook jullie een beetje te kunnen boeien met mijn belevenissen. Bij het uitzoeken van een vrijwilligersproject merkte ik ook dat het erg leuk en handig was om blogs te lezen van mensen die er al geweest zijn. Dus wie weet, is dit een inspiratie (of afschrikking) voor toekomstige vrijwilligers. Genoeg redenen om ervoor te gaan, eerst maar eens kijken hoe het loopt! Tot over 6 weken!

Follow the author: DianneW
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: DianneW
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]