Meer boekjes voor Peru & Vrijwilligersdag op 9 november

De afgelopen tijd ben ik hard bezig geweest de boekjes te verkopen die ik met kinderen in Peru samengesteld heb. Het loopt aardig, maar ik blijf mijn best doen om er een grotere donatie van te maken! Daarom ga ik ook helpen op de Vrijwilligersdag in Utrecht, op 9 november. Hier zal ik bij Mijn Bestemming Peru vertellen over mijn ervaringen als vrijwilliger in Peru, en daarnaast neem ik boekjes mee om te verkopen en meer geld in te zamelen voor Chaska Wasi, een tehuis voor gehandicapte kinderen in Peru. Lees je deze blog en ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? Kom dan vooral naar de vrijwilligersdag op 9 november!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of LanaDonse
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4
Selected Categories