Laatste dag bij House of Refuge

De laatste dag is aangebroken. Een hele ochtend zijn de kids geheimzinnig over wat ze aan het doen zijn. Ik mag nergens heen behalve safe in het kantoortje want nee ik mag niets zien. De laatste dingen heb ik geregeld; mijn spullen uitgezocht die ik achterlaat voor de kinderen en een donatie gegeven aan HoR waarmee ze de kinderen weer nieuwe schooluniformen van kunnen geven.
S middags zijn de kinderen mooi aangekleed en staat de muziek aan. Van optredens tot cadeautjes en creaties van de kinderen; het is een hele gezellige middag. Mijn laatste foto's heb ik gemaakt en dan moet ik toch echt afscheid gaan nemen. Het valt me zwaarder dan ik dacht. Na alle kinderen een knuffel gegeven te hebben loop ik het hek uit. In de taxi springen dan toch de tranen in m'n ogen. House of Refuge heeft me geraakt; mijn tijd hier was geweldig. :)

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of judithbrummelkamp
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.