Laatste week bij House of Refuge

De tijd is gevlogen.. Na wat langer dan een maand is mijn laatste week bij House of Refuge aangebroken. De kids hebben mijn hart gestolen, alle namen en karakters zitten in mijn hoofd, ik ben gehecht aan ze geraakt. De blijdschap die ik ze heb kunnen brengen in de tijd dat ik hier zat doet me heel veel goeds en ja ik ga het missen. Voor de laatste week ga ik nog een geweldige tijd met ze hebben en dan op pad; de Filipijnen verkennen in mijn laatste weekje. Ook dat wordt een mooie ervaring!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of judithbrummelkamp
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.