De activiteiten

Om een indruk te geven van mijn dagelijkse bezigheden hier zal ik het een en ander schrijven over de activiteiten die ik met de kinderen hier doe.
Allereerst; omdat ik in Nederland turnles geef aan kinderen dacht ik: Hier kan dat ook! De basics van turnen heb ik ze proberen aan te leren en het zag er naar uit dat ze het leuk vonden!
Ook creatief zijn de kinderen heel handig. Een andere middag heb ik namelijk gekleurde velletjes papier, lijm en zand op tafel gelegd en de mooiste creatie kwamen eruit! Ook een middagje armbandjes bleek een groot succes, de ene na de andere ketting of armband kreeg ik in mijn handen gedrukt; geweldig lief van ze.
Om de energie van de kids kwijt te kunnen heb ik ook een ochtendje met ze gesport. Leuke spellen, een voetbalwedstrijdje, wat rekken en strekken een rugby wedstrijd en ze lagen thuis voor 3 uur te slapen; zo moe waren ze!
Hopelijk ga ik de komende weken nog vele leuke middagen als deze tegemoet waarbij de kids genieten van de activiteiten die ik voor ze organiseer.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of judithbrummelkamp
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.