Meer dan 1 miljoen schoolmaaltijden aan kinderen in Benin!

Wat een toeval! Toen ik vol ideeën thuis kwam na de informatieve WereldSupporter-bijeenkomst, en met de gekregen trek mijn gebruikelijke bordje yoghurt met Quaker Cruesli erbij pakte, bleek deze heel toevallig precies nu de verpakking vernieuwd te hebben! Quaker Cruesli steunt sinds 2011 het World Food Programme, en door deze cruesli te kopen draag ook jij bij aan de schoolmaaltijden voor deze kids in Benin!

Een mooie quote van Quaker Cruesli en WFP:
'Het schoolmaaltijdenprogramma in Benin zorgt ervoor dat kinderen op lagere scholen een lokale, voedzame maaltijd krijgen. Hierdoor kunnen ze zich beter concentreren, sturen meer ouders hun kind naar school en hebben meer kinderen toegang tot onderwijs. Het schoolmaaltijdenprogramma is een investering in de volgende generatie.
Het WFP programma in Benin voorziet zo'n 300 lagere scholen van schoolmaaltijden, waarmee ruim 75.000 kinderen worden geholpen.
De maaltijd bestaat altijd voor een meerderheid uit lokale ingrediënten, om zo ook de lokale productie van boeren in Benin te bevorderen.'

Image
Follow the author: Ruth
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]