Voorlichting op mijn oude school!

Jahoor, over een paar maanden is het zover:

Op mijn oude middelbare school mag ik een voorlichting gaan geven over mijn ervaringen met een tussenjaar en het doen van vrijwilligerswerk!

Een hele mooie gelegenheid waarop ik deze leerlingen hopelijk kan inspireren met al het moois wat mijn vrijwilligerswerk mij destijds gebracht had: het opdoen van de meest bijzondere ervaringen, leren relativeren, de kans krijgen om een andere cultuur van binnenuit te ontdekken en een steentje bijdragen aan een mooiere wereld, waarbij het volbrengen van de milleniumdoelen steeds dichter bij komt. Ik heb er nu al heel veel zin in en hoop dat ik deze leerlingen met mijn enthousiasme kan inspireren.

Binnenkort maar even aan de slag om een mooie presentatie voor te bereiden!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Ruth
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd