andere enthousias maken voor een unieke reis

Afgelopen week kreeg ik van een kennis de vraag of het projact Rakai in Uganda (be-more) ook een tandarts praktijk heeft. Uit mijn ervaring weet ik dat deze geopend is in mijn laatste week, echter weet ik niet hoe dit op dit moment is. Deze kennis was tandarts assistent en wou graag meer ervaring opdoen in Uganda. Dit project is dan ook alleen interessant als deze praktijk patiënten heeft. Omdat ik hier zelf geen antwoord op kon geven heb ik contact gezocht met een vrijwilliger die een aantal weken terug is. Dankzij deze kennissen kon ik deze mogelijk nieuwe vrijwilliger beter informeren.

More contributions of WorldSupporter author: Anne Hoefnagels
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]