Contact met Uganda

In dec heb ik een kerst pakketje naar een Ugandese vriend van mij gestuurd. 2 weken later kreeg ik een mailtje dat dit pakketje is aangekomen. Momenteel ontvang ik nog steeds maandelijks een e-mail van William. Het is erg leuk om op deze manier mijzelf betrokken te voelen bij hem en zijn gezin. In juni gaat de vriendin van mijn broertje naar Uganda, ik ben van plan nogmaals een mooi pakketje voor hem samen te stellen.

Image
Follow the author: Anne Hoefnagels
More contributions of WorldSupporter author: Anne Hoefnagels
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]