telefoon inzamelen

Vorig jaar heb ik voor vertrek naar Uganda oude telefoon in gezameld. Hiermee heb ik toen een mooi bedrag opgehaald om daar te besteden. Af en toe krijg ik nog mailtjes of word ik benaderd dat mensen nog telefoons voor mij hebben. Ik heb besloten deze in ontvangst te nemen en wanneer ik weer een tas vol heb deze in te leveren. Dit geld bedrag wil ik over maken naar een vrijwilliger die op dat moment naar Uganda vertrekt.

Image
Follow the author: Anne Hoefnagels
More contributions of WorldSupporter author: Anne Hoefnagels
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]