Werken werken werken

Hallo,

ik ben een tijdje offline geweest omdat ik het super druk heb met mijn stage in het ziekenhuis.
Ik werk nu alweeer 3 maanden in het ziekenhuis, 4 dagen per week. ik heb het erg naar mijn zin hoor maar t is een hele drukke periode met mijn scriptie erbij.

Ik doe af en toe nog wat vrijwilligerswerk hier en daar, vooral op een mideelbare school voor moeilijk lerende kinderen. De kinderen komen uit het buitenlandwaar ze niet kunnen verblijven. Omdat kinderen in nederland verplicht zijn op school te zitten krijgen ze ook gewoon les. Hierbij help ik dan graag. Dus op mijn vrije dag ga ik een paar uur naar deze school om de kinderen te helpen met leren.
Ik ben de laatste tijd niet meer geweest maar ben wel vanplan dit in de toekomst te gaan doen als ik in een wat rustigere periode zitten.

Ook ben ik van plan een geldinzameling te doen, hierbij ga ik rondjes hardlopen en geld op halen. Ik weet nog niet wat ik ermee ga doen, misschien een goed doel stuenen of op een andere manier vrijwilligerswerksteunen.

Ik zal snel weer een update geven!

Totsnel,

Kamila

More contributions of WorldSupporter author: kamila Guarch
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]