Image
WorldSupporter profile of kamila Guarch
Image
Travel & Move: 
De sloppen wijken in Brazilie zijn mij erg bij gebleven. Het is vreselijk om te zien hoe die mensen daar wonen. Ik ben erg benieuwd hoe dat in Kenia zal zijn.
Ik denk net zo shokkerend maar ik hoop iets voor mensen te kunnen betekenen in Kenia. Iets betekenen zodat hun leven iets gemakkelijker word.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd kook ik graag met vrienden. Laatst heb ik een heel lekker Zuid Afrikaans gerecht geleerd van mijn schoonzus! het was super lekker en ik ben erg benieuwd naar wat ze in Kenia eten.
Daarnaast hou ik van dramatische films en romcoms. In de zomer geniet ik graag van een koud biertje op een festival in Amsterdam
Learn & Develop: 
Vroeger gingen we met de basis school altijd rondjes schaatsen voor het goede doel. Of op de middelbare school een sponsorloop doen.
Maar hoe ouder je word hoe minder er van dit soort activiteiten georganiseerd worden. Ik vind het erg bijzonder dat ik nu de kans krijg om vrijwilligerswerk te doen en dit te combineren met mijn studie.
Help & Change: 
Toen ik klein was altijd lid geweest van Wereld Natuur fonds. Hartstikke leuk maar daar werd ik te oud voor. Dus nu word het tijd voor vrijwilligers werk in Kenia.
Ik geloof niet in het doneren van geld. Als je wil dat iets veranderd zul je het zelf met je eigen handen moeten gaan doen. Dus dat ben ik nu van plan. Nu ik naar 4de jaar HBO- V ga wil ik mijn eigen steentje bijdragen voor de gezondheidszorg in Kenia.
Work & Initiate: 
Ik werk bij Loetje aan t IJ de biefstuk die daar gebakken word komt uit Zuid Amerika. Dit stimuleert de boeren daar om hun koeien lekker in het weiland te laten lopen i.p.v. op te kokken.
My Latest Activity
Werken werken werken

Hallo, ik ben een tijdje offline geweest omdat ik het super druk heb met mijn stage in het ziekenhuis. Ik werk nu alweeer 3 maanden in het ziekenhuis, 4 dagen per week. ik heb het erg naar mijn zin hoor maar t is een hele drukke periode met mijn scriptie erbij. Ik doe af en toe nog wat vrijwilligers...