AFRIKA

Zins mijn terugkomst uit Tanzaina, Afrika merk ik toch wel aan me zelf dat ik net de dingen wat anders zie of aanpak tot vervelend aan toe voor me vriend. zo ben ik nu ook een biologisch groente pakket aan het uitproberen. deze haal ik elke week weer op met verschillende groentes wat goed en vooral erg gezond zijn. mijn vriend vind dit maar helemaal niks. maar daarom vind ik het juist al te leuk!

Ook zijn we aan het kijken om volgend jaar samen op een verre reis te gaan. het liefst willen we naar de Filipijnen. hier hebben de ouders van een vriendin van mij een opvang te huis voor straat kinderen. Zo willen wij door middel van hulp onze vakantie gaan vullen. Door de afwisseling van het helpen in het opvang te huis en genieten van het land willen we minimaal 3 weken vertoeven in het mooie paradijs.

Ik vind het zelf nog steeds gek om anders naar dingen te kijken als de rest in mijn omgeveing. ook is er nu een vriendin van mijn voor een half jaar naar Spanje om hier les te geven op een basisschool. Als ik dan al haar blogs terug lees doet het me erg denken aan mijn eigen tijd in Afrika. Het is allemaal zo herkenbaar! Ik geniet wel weer elke keer van haar geplaatste berichten. zo verlang ik wel steeds meer om weer weg te gaan uit Nederland! Zoals mijn vriend zegt ben ik verslaaft geworden aan vooral Afrika en is niks meer goed genoeg.

Zelf merk ik het ook wel een beetje dat het de laatste tijd echt alleen maar over Afrika gaat en niks anders meer er toe doet!
 

Follow the author: Judithbarkey
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Judithbarkey
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]