Terug in het OUDE Nederland

Naar mijn bezoek van bijna 4 maanden in Arusha, Tanzania, Afrika ben ik nu een maand terug in Nederland! Toen ik eenmaal op Nederlandse bodem terug was ging mijn leventje eigenlijk gelijk weer door net zo als voor dat ik weg ging, DRUK DRUK DRUK! Ik wist niet zo goed wat me weer overkwam omdat het leven in Arusha veel meer genieten was! 15 december in de avond ben ik geland in Nederland en na de kerst dagen was ik het al weer zat! Ik ben toen ook meer als 30 min onder de douche gaan staan wat ik juist in Afrika af was geleerd! En heb alles even voor me zelf op een rijtje gezet en heb voor me zelf besloten dat ik niet meer kan dan werken en als ik de tijd voor me zelf nodig heb dat ik hem gewoon lekker pak! En dat GENIETEN altijd en alles op nummer 1 staat! 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Judithbarkey
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.