De droom wat ik als klein meisje had is dan nu echt werkelijkheid geworden!

Als jong meisje had ik al een droom! Deze was lichtelijk aangestoken door mijn moeder. Maar ik zou wat er ook gebeurde, hoe dan ook ooit een keer naar Afrika gaan! Niet om op vakantie te gaan maar juist me handen uit me mouwen te steken en de lokale bevolking te helpen.
Toen ik het bericht dan ook kreeg dat ik voor mijn opleiding stage moest gaan lopen heb ik er geen moment aan getwijfeld om dit in Afrika te gaan doen!

Op dit moment zit ik al 3 maanden in Afrika, Tanzania, Arusha. En heb ik er zeker geen spijt van dat ik ben gegaan! Het is z’n mooie ervaring! En ik heb hier al zoveel geleerd wat je juist in Nederland vergeet. Juist de kleine dingetjes waar je zo veel aan hebt.
Ik zit hier nog tot 15 december dus dat is ongeveer nog 2 weekjes maar ik weet zeker dat ik hier snel weer terug ga komen! Hoe snel kan ik niet zeggen maar het is echt een 2e thuis voor mij geworden.

Stiekem ben ik ook wel een beetje aan het aftellen om weer terug naar Nederland te gaan vanwege me vriend en me familie. Maar als het even had gekund was ik hier gebleven.
Omdat je hier toch heel anders leeft zal ik dit zeker ook meenemen als ik weer terug ben in Nederland. Zoals bijvoorbeeld voordat ik hier heen ging doucheden ik het liefst 2x op een dag soms wel 3x, nu ik hier zit kan ik soms 6 dagen niet douchen!
Ik ga dan ook echt niet meer in Nederland zo vaak douchen. Ook ben ik er veel bewuste van geworden wat ik koop zo ga ik me aanmelden voor een wekelijks groente pakket met allemaal biologische groentes. Ook ga ik zeker letten op faire traite producten. Dit geeft de boeren toch een eerlijk inkomen. Zo kun je met veel kleine dingetjes de wereld toch een beetje verbeteren!

Zoals heel vaak word gezegd ‘’verbeter de wereld en begin bij je zelf!’’
Veel liefs Judith

Follow the author: Judithbarkey
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Judithbarkey
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]