De tijd vliegt voorbij

6 maanden geleden was het toen we met zijn allen terug kwamen uit Malawi.

Zes maanden lang, heb ik teruggekeken naar deze onvergetelijke reis en in die zes maanden heeft alles zijn plekje gekregen. Als ik kijk naar wat ik heb geleerd in de afgelopen zes maanden, is het eerste wat me opvalt dat ik een stuk zelfverzekerder ben geworden. Ook merk ik dat ik een beter besef heb van wat nou goed is voor de wereld en wat niet. Zo betrap ik mezelf steeds vaker op het kopen van fair trade chocolade. Peperduur, maar o zo lekker! Bovendien merk ik dat ik een stuk milieubewuster ben geworden. Ik heb mensen aangesproken op afval op straat, gooi zelf mijn afval altijd netjes weg en motiveer ook anderen dat te doen. 

Als ik kijk naar de toekomst, dan zou ik heel graag een keer terugwillen naar een ontwikkelingsland als Malawi om daar te helpen. Ik ben wat dat betreft erg blij dat onze school heeft besloten deze reizen vaker te organiseren, al zij het niet voor mezelf, maar voor de komende leerlingen. Zo'n onvergetelijke reis raad ik iedereen aan en heb ik een keer de tijd en het geld om terug te gaan, of om met een organisatie naar een ander land te gaan om te helpen, dan stap ik meteen in het vliegtuig.

 

Follow the author: Imco97
More contributions of WorldSupporter author: Imco97
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]