Worldsupporter

De opdracht voor deze maand is onder andere artikelen en foto's vinden die mij doen denken aan worldsupporter. Ik heb voor dit bericht gekozen: http://www.nu.nl/economie/3746749/meer-geld-dan-ooit-besteed-ontwikkelingshulp.html

Dit bericht gaat over dat er in het jaar 2013 meer geld is besteed aan ontwikkelingshulp dan ooit tevoren. Dit is natuurlijk prachtig, het is erg belangrijk om ontwikkelingslanden te helpen! En dit doet me ook denken aan worldsupporter, omdat het natuurlijk de bedoeling is om ook de mensen daar te helpen. 

 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Thijs
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.