3 maanden later

Ik ben inmiddels 3 maanden terug uit Afrika, en jeetje ik denk nog elke dag aan de tijd die ik daar heb gehad! Ik ben ontzettend blij met hetgeen ik voor de mensen heb kunnen betekenen, maar ook wat ik van en voor mezelf heb geleerd! Momenteel loop ik ook stage in de zorgsector, en dan zie ik weer hoe goed het in Nederland allemaal geregeld is! Volgend jaar ben ik van plan terug te gaan naar een ander ontwikkelingsgebied!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of x_Daniëlle
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.