Nieuwe vrijwilligers en hartig woordje met de manager

' Ik heb ondertussen alweer heel wat beleefd. Zo is er afgelopen weekend een nieuwe vrijwilligster gearriveerd en ze komt ook uit Nederland! Gister heb ik haar al een beetje wegwijs gemaakt op het centrum en nu heb ik haar meegenomen naar het internetcafe, want ze moet malelane natuurlijk wel leren kennen ;-). Ze verblijft alleen niet in malelane maar in Nelspruit, aangezien mijn gastgezin is gestopt met vrijwilligers hosten.

Gezellig en leuk om weer in mijn eigen taal te kunnen praten en.. ze helpt me met de engelse lessen! Ik wil de engelse lessen namelijk echt op maat geven en aangezien de boys op twee verschillende niveaus zitten, vind ik het van belang dat ze apart les krijgen. Nu Christina mij kan helpen met de engelse les voor Themba, kan ik mij richten op de lessen voor Peace. Aangezien het mij niet verstandig leek om haar Peace over te laten nemen. Ik heb namelijk net zijn vertrouwen gewonnen en zijn schaamte overwonnen :-). Vandaag heeft ze haar eerste engelse les gedaan, nadat ze gister bij mij heeft meegekeken! Ondertussen ben ik hard aan de slag gegaan met Peace met engels en biologie. Hij maakt al goede vooruitgangen.
Gister heb ik een hartig woordje met de manager gesproken, omdat ik het niet langer accepteer dat Peace onder zijn lestijd wordt weggeroepen voor klusjes. Ik heb dit uitgelegd en gezegd dat Peace elke ochtend tussen 11u en 13u les heeft en dus geen klusjes in die tijd kan doen. ALs het iets heel belangrijk is, kan hij naar mij toe komen zodat ik er in ieder geval van op de hoogte ben. Gister was Peace namelijk weer onvindbaar om 11u, omdat hij dus blijkbaar op pad was gestuurd.
Maar mijn gesprekje van gister heeft gewerkt! Want vandaag is Peace niet weggeroepen en heeft hij zijn volle lestijd aan engels en biologie gewerkt :D Jippie! '

Follow the author: Meiske4
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]