Goed gesprek

Met mijn studentenvereniging hadden we een gezellig middagje op de schaatsbaan gestaan. Op de terugweg in de bus kwam het onderwerp reizen ter sprake en vertelde ik enthousiast dat alleen reizen voor mij nu geen echte voldoening meer geeft. Ze waren nieuwsgierig en wilde vanalles weten over mijn project, de veiligheid en mijn mooiste ervaringen. Deze kans liet ik natuurlijk niet voorbij gaan en ik vertelde ronduit.
Ik heb op deze manier, niet alleen mijn groepje van de studentenvereniging bereikt, maar ook de mensen in de bus, want ik zag dat ze stiekem ook meeluisterden. Het was leuk om op deze manier de mooie kanten van vrijwilligerswerk naar buiten te brengen.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Meiske4
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.