Goed gesprek

Met mijn studentenvereniging hadden we een gezellig middagje op de schaatsbaan gestaan. Op de terugweg in de bus kwam het onderwerp reizen ter sprake en vertelde ik enthousiast dat alleen reizen voor mij nu geen echte voldoening meer geeft. Ze waren nieuwsgierig en wilde vanalles weten over mijn project, de veiligheid en mijn mooiste ervaringen. Deze kans liet ik natuurlijk niet voorbij gaan en ik vertelde ronduit.
Ik heb op deze manier, niet alleen mijn groepje van de studentenvereniging bereikt, maar ook de mensen in de bus, want ik zag dat ze stiekem ook meeluisterden. Het was leuk om op deze manier de mooie kanten van vrijwilligerswerk naar buiten te brengen.

Content categories
Check all content related to:
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
615