Tips!

Wat ik heel belangrijk vond om te weten toen ik op reis ging, was of ik goed ingeënt was. Ik wilde namelijk niet het risico lopen dat ik ziek werd of dat er iets zou gebeuren waar ik niet op voorbereid was.

Ook de malariapillen zijn heel belangrijk, dus let goed op of je genoeg pillen bij je hebt en je ze op de goede tijd inneemt, en niet te laat!

Als je vrijwilligerswerk wilt doen, is Worldmapping een hele goede, maar ook leuke organisatie om mee op reis te gaan. Zij organiseren expedities naar allerlei plekken, verspreid over heel de wereld. In deze landen bezoek je projecten en help je mee. Zo leer je de cultuur van andere landen kennen en help je een beetje mee om de wereld te verbeteren!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of EsmeeJansen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.