Worldsupporter 3

Hoe gedraagt een echte wereldsupporter zich?

In mijn ogen is een echte wereldsupporter niet bezig met zichzelf, maar met anderen. Een wereldsupporter actie hoeft niet groot te zijn, als je er maar iemand mee kan helpen.

Zo is het bijvoorbeeld al helemaal goed als je bijvoorbeeld voedsel verzameld bij supermarkten, om dat vervolgens uit de delen aan mensen die zichzelf niet goed kunnen onderhouden. 

Ik denk dat er niet heel veel mensen zijn die doorhebben hoeveel een kleine daad kan veranderen in de wereld. Er zijn te weinig mensen die er tegenwoordig iets voor over hebben om een klein beetje van hun tijd op te geven om anderen te helpen.

Hier zou ik graag verandering in willen zien en ik hoop ook dat ik, omdat ik naar Uganda ben geweest, mensen kan overtuigen met mijn verhalen, om ook iets voor anderen te doen. 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of EsmeeJansen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.