Worldsupporter 2

Een paar dagen geleden las ik een artikel over een Amerikaans meisje dat al meer dan 10000 dollar had opgehaald voor het Rode Kruis. 

Al heel haar leven heeft ze een passie om mensen te helpen en daar heel haar leven aan te wijden. 

Ik vind het heel goed om te lezen dat er mensen zijn op de wereld die er alles voor over hebben om anderen te helpen en de wereld beter te maken. Dit meisje is een heel goed voorbeeld van hoe een wereldsupporter moet zijn, omdat door haar de wereld stukje bij beetje beter wordt.

 

http://www.myrtlebeachonline.com/2014/09/30/4508398/strand-notebook-teen-makes-a-difference.html

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of EsmeeJansen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.