Presentatie ervaring

Om mijn reis naar Brazilië te kunnen bekostigen, heb ik hulp van verschillende sponsers gehad. Zo ook van de Rotary Club gemeente Overbetuwe. Mijn buurvrouw zit hierbij en heeft geregeld dat ze mij wilden sponseren. Hier stond wel tegenover dat ik dan na mijn reis een presentatie zou komen geven over wat ik allemaal heb meegemaakt maar vooral wat ik daar voor anderen heb betekend. 

Afgelopen week was het zover. Ik wist waar ik het over had en had wel eens een spreekbeurt gehouden maar toch vond ik het best wel spannend zo voor een groep volwassenen. Ik vertelde over de organisaties, welke projecten we hebben bezocht, en wat we hier hebben betekend en wat voor impact het op mij heeft gehad en wat het met mij heeft gedaan. Het ging heel goed! Veel mensen waren onder de indruk en de mensen die eerst kritisch waren geweest over mijn reis (Is het niet een schoolreisje?) waren ook overtuigd! Ik ben blij dat ik heb kunnen vertellen hoe de situatie in Brazilië echt is en misschien oo wel hun ogen heb kunnen openen. Hieronder staat de link van de prezi die ik heb gebruikt tijdens mijn presentatie:

http://prezi.com/p6j7rbctukb4/present/?auth_key=5eaucbk&follow=lm8sla38vtpd&kw=present-p6j7rbctukb4&rc=ref-61061589

Follow the author: tynijbroek
More contributions of WorldSupporter author: tynijbroek
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]