Facebook bericht

Ik heb het volgende bericht op mijn facebook geplaatst. Hierdoor hoop ik anderen te inspireren en uiteindelijk over te halen om net zo'n geweldige ervaring als mij mee te maken.

Afgelopen zomer ben ik naar Brazilië geweest om daar vrijwilligerswerk te doen. Ik vond het heel gaaf en indrukwekkend. Ik heb dingen meegemaakt die gewone toeristen nooit zouden doen, ik heb dingen gezien die op tv nooit worden laten zien en mensen kunnen helpen. Wil je ook zoiets meemaken? Kijk dan eens op www.worldmapping.nl 
"Als je geïnteresseerd bent in mensen uit een ander land, een andere cultuur en andere gewoontes is dit echt iets voor jou. Het is een opstapje naar echt vrijwilligers werk voor later. Ik heb de tijd van mijn leven gehad en ik ben ontzettend blij dat ik op mijn vijftiende deze kans heb gekregen! Dit was voor mij sowieso niet de laatste keer dat ik heb gereisd, dat weet ik zeker!"

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of tynijbroek
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.