Inspirerende foto

Deze foto vond ik een paar dagen geleden op Tumblr. (Tumblr is een site waarbij je foto's op je blog zet.) Deze foto gaf mij nog meer vechtlust. Vechtlust om ertegenaan te gaan. Om nog extra mijn best te doen. Het is een groot bedrag en ik ben er zeker nog niet, maar ik ben op de goede weg.

Om dit kindje zo gelukkig te zien, brengt een lach op mijn gezicht. Dit is waar ik het voor doe; de kinderen daar gelukkig te maken. Ze te helpen, niet met geld maar met daden. Ik hoop thuis te komen met veel van zulke foto's.

Image
Follow the author: Jules
More contributions of WorldSupporter author: Jules
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]