Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

My Latest Activity
Mini CV
Image
Travel & Move: 
Bij het project YODEP in Malawi heb ik een badkamer gebouwd voor een vrouw van 60 die HIV had. Zij had 6 kinderen waarvan 2 ook besmet met HIV en allemaal onder de 12 jaar.
Toen we klaar waren, vertelde onze lokale expeditieleider dat we het leven hebben veranderd van die vrouw. Dat raakt je toch wel als zo'n kleine moeite al zoveel effect kan hebben.
Experience & Leisure: 
Ik had samen met Annelie geregeld dat we op een basisschool mochten vertellen over onze expeditie naar Malawi. Een heel andere doelgroep dan normaal. Groep 7 en 8 gingen we langs (4 klassen).
Geweldig om jongere kinderen zo enthousiast te zien over iets wat vrij ver van ze af staat. Later kwam ik nog een meisje uit één van de klassen tegen die mij vertelde dat er al een aantal allerlei dingen hadden uitgezocht en zelfs al toestemming hadden van hun ouders. Worldmappers in aantocht!
Learn & Develop: 
Worldmapping en De Nieuwste School zijn nu aan het samenwerken! We organiseren infoavonden bij ons op school en in de toekomst wellicht een eigen expeditie!
Tot nu toe gaan er 9 leerlingen mee op expeditie in 2014 en 2015.
Help & Change: 
In maart 2012 organiseerden Annelie en ik een loterij waarbij je een schilderij kon winnen voor €2,- per lot. Dit leverde €750,- op!
Work & Initiate: 
Ik werk bij de Albert Heijn achter de kassa. Zo zie ik dus wat mensen zoal kopen. Het valt me op dat er toch heel wat mensen zijn die fairtrade producten meenemen!

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters