ervaringen delen

Ik ben nu inmiddels 4 weken terug uit het geweldige Tanzania. Steeds als ik bekende tegenkom vragen ze hoe ik het gehad heb.

 

Ik heb 5 weken lang genoten. Met veel plezier vertel ik mijn verhalen en ervaringen. Ik vertel welke projecten we hebben gedaan en hoe de mensen op ons reageerde en over IOP. Ook de meiden uit het weeshuis hebben een plaatsje in mn hart gekregen.

 

Mijn vrienden, kennissen collega’s van m’n vader en m’n moeder weten allemaal wat ik heb gedaan. Binnenkort ga ik ook presentaties geven over mijn ervaringen. Dit staat ook in mijn agenda vermeld. Dan kan ik ook foto’s op m’n blog zetten van de presentaties.  

Follow the author: larahellendoorn
More contributions of WorldSupporter author: larahellendoorn
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]