WorldSupporter Magazine of larahellendoorn

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV

Travel & Move: 
De meest bijzondere ervaringen die ik heb opgedaan zijn de reizen naar China en Tanzania. Hier heb ik zoveel bijzondere indrukken opgedaan en mijn horizon verbreed.
de tijd tussen deze reizen was erg kort, om precies te zijn minder dan 3 weken. je hebt je ene reis nog niet verwerkt of je stapt al weer een nieuwe reis is. hierdoor heb ik kunnen vergelijken. mijn leven in Nederland, de cultuur in China en de cultuur in Tanzania. dit zijn reizen die mijn kijk op de wereld hebben veranderd en hier ben ik erg dankbaar voor.
Experience & Leisure: 
Ik organiseer regelmatig hockeykampen, waaronder een kamp voor KiKa. Met dit kamp hebben we €1500 op gehaald. ook pas ik veel op de kinderen uit de buurt.
Learn & Develop: 
Ik ben voor mijn stage naar China geweest en heb er kunnen ervaren hoe het leven en de cultuur daar is.
ik heb daar samen met met stage bedrijf les gegeven aan leeftijds genoten in het vak ruimtelijke vormgeving. met deze oefening kon je goed zien het hun creativiteit is. ze kunnen de mooiste dingen maken maar het is niet origineel. dit is in de meeste gevallen een gevolg van de opvoeding. die is totaal anders dan in de Nederlandse cultuur. ook heb ik op de middelbare school met het project Microkrediet meegedaan en heb daar geld ingezameld voor een goed doel.
Help & Change: 
Met de dag van de eenzaamheid ben ik actief geweest. samen met mijn stagebedrijf heb ik spelletjes gedaan met een vrouw die zich eenzaam en alleen voelt.
Vaak als ik door de stad loop, zie je mensen die voor verschillende goede doelen donateurs zoeken. Wanneer ze mij benaderen geef ik ze vaak een eenmalig bedrag. sinds kort heb ik voor een langer termijn donateur geworden voor Oxfam Novib. het is de laatste tijd veel in het nieuws en het voelt goed om ook hier je steentje bij te kunnen dragen.
Work & Initiate: 
Ik ben student en hockey op hoog niveau. Ik ben dit jaar van de junioren naar de senioren gegaan dus hockey niet meer op zaterdag maar op zondag.
sinds kort werk ik op de zaterdagen bij patisserie & chocolaterie lindeboom in Zwolle. ik zit nu in het een na laatste jaar van mijn studie en ik doe het goed.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events, Teaching Materials & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear & Study Materials

Knowledge

No content yet.

My Latest Insurances

No content yet.

My Content

Find Content

My Selected Supporters

Nothing found yet.

Find Supporters

My Selected Organizations

Nothing found yet.