speelgoed gekocht bij de Wereldwinkel

Deze maand waren er twee neefjes van mij jarig en het blijft altijd lastig om wat te kopen! Aangezien ze veel van auto's houden kwam ik al snel op het idee om een speelgoedauto te kopen. Voor mijn reis naar Afrika kwam ik nooit in een Wereldwinkel, maar nu ik terug ben krijg ik meer interesse in de materialen die daar worden verkocht. Ik ben naar de plaatselijke wereldwinkel gegaan en heb voor beide neefjes speelgoed gekocht dat handgemaakt is door straatkinderen. Ze waren erg enthousiast toen ze het kregen en ik ben bereid om vaker naar de wereldwinkel te gaan voor een bijzonder cadeau.

Image
Follow the author: miranda194
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: miranda194
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

wauw, wat mooi zeg! Ten

wauw, wat mooi zeg! Ten eerste hartstikke "wereld supporter" maar daarnaast vind ik ze ook nog 100x mooier als de intertoys autootjes :)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1