In de Zweeds bossen overleefd

Afgelopen week ben ik naar Zweden gegaan op vakantie. Ik heb veel kennissen daar wonen en via hun ben ik in contact gekomen met zweedse inwoners.
Ik heb altijd al eens gezegd dat ik graag een keer wil ontdekken hoe de echte 'Zweedse mensen' leven, dus dit ben ik gaan ontdekken. Ik heb 5 dagen doorgebracht met twee zweedse inwoners op een eiland, met als enige bewoners vogels en wild. Ik heb daar een paar dagen primitief doorgebracht, door te koken op een kampvuur en door water te halen uit het meer. Ons voedsel bestond uit vis wat we zelf uit het meer probeerde te halen. Het is erg leuk om om op deze manier het zweedse leven te ontdekken en om bij jezelf stil te staan 'wat hebben wij het in Nederland toch luxe''.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of miranda194
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.