Lege flessen

Waar je ook heel veel geld mee kunt ophalen zijn lege flessen en bierkratten. Heel veel mensen zijn bereid deze voor je te sparen, en ook al is het maar €0,25 per fles als je er veel spaart levert het toch aardig wat op!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Inleveren

Heel handig. Afgelopen weekend een huisfeestje gegeven dus er ligt bij mij thuis wel een stapel bierkratten en lege flessen.
Zo'n goede manier om geld op te halen. Maar voor goede doelen neem ik aan? Ik zou graag meer willen weten over waar ik mijn zooi kan inleveren :D Heb jij daar meer info over?

Inleveren

Ja ik heb het geld van de lege flessen gebruikt om mijn reis van te betalen. Lege flessen en bierkratten kan je als het goed is gewoon inleveren bij elke supermarkt, je moet er alleen wel opletten dat je c1000 huismerk flessen niet kan inleveren bij de albert heijn. Maar de echte coca cola flessen en 7up kan je gewoon overal inleveren!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of manon2211
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd